Свети Валентин


  

Наближава Свети Валентин, празника на любовта. Много дами предпочитат да празнуват Трифон Зарезан, но лошо няма, поне имаме избор. Много хора смятат, че показването на чувствата един ден годишно не е достатъчно – и са прави. Но защо пък да не празнуваме, защо да се ограничаваме? Трябва да се радваме на живота всеки миг и при всеки удобен случай, да показваме на любимият си човек, колко го обичаме.

Малките жестове ни карат да се усмихваме, така че не пренебрегвайте тривиалните шоколадови бонбони, торти и сладки с форма на сърце, вино.
 Поздравителните картички ( валентинки) пък са запазената марка на този празник. Много хора използват именно тях, за да се обяснят в любов. Не се срамувайте, да изпратите валентинка. Ако не сте човек на поезията в интернет може лесно да откриете подходящото послание, което да напишете във валентинката.

Всеки подарък е съобразен с празника и предимно е с формата на сърце, а опаковката е в червен цвят. Но не е задължително подаръка да е материален, може да подарите незабравимо изживяване на любимият човек. Заведете го на романтичен уикенд, на екскурзия или на вечеря, така ще прекарате  ценно време само двамата и ще създадете мили спомени.

Цветята отново са един от най-добрите начини да покажем чувствата си (това за кавалерите). Предпочитани са червените рози.
Жените сме по-романтични от мъжете, може би затова често оставаме разочаровани. Но вместо да чакаме да ни изненада любимия нека ние го изпреварим.
Любовта на мъжа минава през стомаха, нали така, затова дами може да заложите на вечеря приготвена от вас (ако не ви се готви запазете маса в ресторант ).
Погрижете се за декора, все пак е празник. Може да сложите малко балони, свещи, листенца от роза, и всичко което ще допринесе за уюта. 
Не забравяйте десерта, навсякъде може да намерите торта във форма на сърце, а по-сръчните могат и сами да приготвят десерта.
  На празник, като на празник! Дами облечете красив секси тоалет, запишете си час за фризьор и маникюр, гримирайте се и се забавлявайте.

 Накарайте вашата половинка да се почувства обичана и ценена от вас, защото живота е кръговрат и каквото даваме това и получаваме! И не забравяйте, че каквото и да празнувате виното и любовта са неразделни!

Коментари