Неотразими в новогодишната нощ!

Неотразими в новогодишната нощ!


Всяка жена иска да изглежда добре в празничната нощ, същевременно се двоуми на какво да заложи. Дали да бъде стилен тоалет или нещо разчупено и нестандартно?
Къде ще посрещнете 2018г. дали в ресторант, на дискотека или в рок клуб, в механа или на домашно парти, на вила в планината, или на площада, вкъщи със семейството, има много начини да изглеждате впечатляващо.
На каквото и да се спрете не забравяйте важните акценти.
Новата 2018г. според китайския  календар ще бъде годината на жълтото куче, така че може смело да изберете тоалет в жълто или златисто.


 Ако сте си избрали тоалет в друг цвят може да използвате актуалното жълто и златисто в аксесоарите. Дори маникюра  може да се съчетае умело!
Всяка Новогодишна вечер е пълна с блясък, бъдете бляскави и вие, но не заприличвайте на коледна елха. Сложете блясък в косите или по тялото, понякога бижутата са достатъчни. Ако тоалета ви е бляскав, не слагайте нищо друго освен семпли бижута. Няма да сгрешите ако заложите на цветове като черно, червено, златисто или жълто. Най-добрите материи за новогодишния празник са дантела, кадифе, сатен и пайети.
По традиция ,трябва да се носи нещо ново, за да ви върви през годината.

Дори да останете у дома се постарайте тоалета ви да е достатъчно подходящ, нов или не най-вече да ви прави красива. Домакинята трябва да има своята малка тайна, а тя, освен празничната трапеза се крие и в добрата визия.

Забавлявайте се, сложете си шапка на джудже, рогца на елен или подобни диадеми, направете си маникюр със снежен човек! Все пак важно е и настроението, защото каквато и визия да изберете блясъка в очите е най-впечатляващ!

Коментари